Sexuální energie jako zdroj životní síly

Naše pohlavní orgány nechtějí shromažďovat všechnu naši energii! Pohlavní orgány jsou generátory energie, ale pokud energie neprochází našimi těly, neplní svůj účel.

 

Sexuální energie je navržena tak, aby cestovala našimi meridiány, celým naším tělem, abychom se mohli léčit, usměrňovat svou kreativitu a žít v ztělesněném stavu uvolněné rozkoše.

 

Pohlavní orgány jsou naše osobní generátory energie.

Když pomyslím na lidi, kteří žijí v naprostém souladu s přírodou, kmenové lidi, kteří se nebojí komárů a hadů tak, jak to dělají „civilizovaní“ lidé, vidím lidi, kteří žijí v naprosté harmonii sami se sebou a tím i s prostředím kolem nich.

Jejich životní energie se nezasekla ve vzdělání, médích nebo v sociálních či náboženských podmínkách; prostě to teče.

 sexuální energie, tantra

 

My, kteří se bojíme přírody, se také bojíme své životní síly. Naše sexuální energie je uzavřena v krabici, naše životní síla uvízne a my jsme v bolesti a nešťastní.

Když na sebe bereme sociální konstrukty viny a hanby, držíme v těle napětí, které uzavírá naše meridiány. Spíše než aby nás to činilo čistými, to stagnuje naši energii a způsobuje sexuální frustraci, emocionální neklid a dokonce to může vést k sexuálnímu obtěžování a porušování hranic.

 

Proudění sexuální energie je nejčistší formou života.

Naplňuje vše, co je: rostliny, kameny, brouky, zvířata a samozřejmě nás. Není se čeho bát. Tím, že žijeme ve stavu strachu, přitahujeme vše, co nechceme: nemoc a smutek, zločin a nepořádek. Stavu slasti se není potřeba bát. Na těle se není čeho bát. Abychom se cítili dobře a byli zdraví, potřebujeme být ve svém těle. Náboženství a kultury, které zahanbovaly a zanedbávaly tělo, zanechaly dědictví utrpení a nemocí.

Potěšení je proudící energie. Je to ztělesněná radost. Jsme navrženi tak, abychom vibrovali energii potěšení, takhle milujeme, takto rosteme, takhle se cítíme. Tato energie má sílu vyčistit naše zablokované emoce. Má moc učinit nás úplnými.

 

Více než kdy jindy se nyní potřebujeme dostat do našeho těla. Toužíme cítit, ale bojíme se těla. Nemusíme to dělat prostřednictvím bolesti, můžeme to udělat prostřednictvím potěšení. Jednoduše otevřením, dýcháním a zpomalením můžeme otevřít naše meridiány a nechat proudit životní sílu.

 

Ukážu vám jak na to. Objednejte si svou lekci tantry u mně.

 

 Simona Celarová

Zpět do obchodu