Hodnocení obchodu

5,0 22 hodnocení
5
21x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
H Avatar autora Hana | 4.11.2021
???? bleskově dodáno
K Avatar autora Karolína | 3.11.2021
Vše v pořádku
DP Avatar autora Dana Ptáčková | 2.11.2021
Naprostá spokojenost
PP Avatar autora Petra Pražáková | 27.10.2021
Spokojenost
AH Avatar autora Anežka Hofmannová | 25.10.2021
Velká spokojenost jak se sortimentem, konkrétním výrobkem tak i rychlostí předání včetně vyjití vstříc mimo klasickou dobu. Všem obchod Aryama velmi doporučuji :)
Avatar autora | 8.10.2021
naprostá spokojenost
Avatar autora | 7.10.2021
+ Vše naprosto v pořádku :) Super zboží i servis.

Avatar autora | 7.10.2021
+ rychlé dodání
+ flexibilní komunikace
- výdejní místo není prodejna (osobně mi to nevadilo)

Avatar autora (Administrátor) 29.11.2021
Děkujeme za recenzi!:) Ano, kamennou prodejnu ještě nemáme, ale snažíme se vyjít našim zákazníkům co nejvíce vstříc, proto nabízíme alespoň tuto možnost osobního odběr zdarma v Brně. :)
Avatar autora | 7.10.2021
+ Spolehlivý obchod, určitě doporučuji. :)

Avatar autora | 19.7.2021
+ Rychlost dodani
- Nemožnost platit kartou okamžitě, na druhou stranu vyřešeno způsobem dobirka

Hledala jsme cestovní Jóga matku. Na dovolenou jedu s krosnou na zádech a každý gram je cítit. Půlkilova cestovní Jóga matka byl skvělý nápad. Děkuji, že je nabízíte. I na dovolené mohu cvičit svou milovanou ashtangu.
Avatar autora (Administrátor) 29.11.2021
Děkujeme za recenzi. Okamžitá platba kartou je již možná. :)
Avatar autora | 21.6.2021
Vse OK
Avatar autora | 27.5.2021
+ Poměrně rychle reagovali na dotaz v chatu na webu.

Jógamatka je má e-shopu zcela černou barvu. Dorazila modro-fialová. Hezká, ale nepočítal jsem s tím. Volba barvy však nebyla možná, proto předpokládám, že nešlo o omyl. Přesto doporučuji skutečnou barvu jogamatky uvést.
Avatar autora (Administrátor) 29.11.2021
Děkujeme za komentář! Jógamatky jsou tištěné ručně, proto nemůžeme bohužel zaručit, stejnou barevnost/odstín u všech jógamatek. Každá z nich je originál. Informaci ohledně barvy jsme doplnili. Děkujeme, ať Vám jógamatka pěkně slouží !:)
Avatar autora | 29.4.2021
+ rýchle dodanie a mila komunikácia odporúčam

Avatar autora | 11.12.2020
+ Rychlé a profesionální jednání.

Avatar autora | 14.9.2020
Skvělá komunikace, vše proběhlo v pořádku, kvalita zboží je vždy skvělá. Mám vyzkoušeno více produktů a jsem s nimi moc spokojená. Jejich jogamatky jsou super
Avatar autora | 11.8.2020
+ Rychlá komunikace

Avatar autora | 10.8.2020
+ Ekologická jógamatka byla zabalena v celopapírovém obalu :)

Avatar autora | 25.4.2020
+ Rychlá komunikace i doručení. Kvalitní jógamatky. Mohu směle doporučit.

Avatar autora | 1.12.2019
+ sympatická majitelka, bezproblémové doručení, zajímavé produkty

Avatar autora | 10.9.2019
+ snadné objednání a rychlé doručení zboží

Zakoupila jsem si Bio čokoládový šampon a zubní pastu s černuchou. Se zbožím jsem velmi spokojená.
Nahoru
22 položek celkem