5 tipů na dárky pro jogíny

Vánoce se blíží a s nimi i věčné přemýšlení nad tím, čím svým blízkým udělat největší radost. Pokud máte ve svém okolí nějakého jogína nebo jogínku, máme pro vás tipy na to, co by pod stromečkem rozhodně nemělo chybět!

  

  • Korková jógamatka

Tenhle dárek potěší všechny, jejichž srdce bije nejen pro jógu, ale také pro ekologii. Tyhle speciální jógové podložky jsou totiž vyrobené z korku a přírodního kaučuku. Neobsahují žádná lepidla, PVC, ani ftaláty.

Pravidelné praktikování jógy na nich je pak radost zejména díky jejich povrchu, který je velmi příjemný na dotek, neklouže a zabraňuje zadržování vlhkosti.

Na Aryama.cz najdete podložky na jógu s různými motivy. Některé jsou více jógové, některé méně, ale zaručeně bude obdarovaný díky nim středem pozornosti všude, kde svoji novou korkomatku vybalí.

 

eko jógamatky

 

 

  • Cestovní jógamatka

Pokud váš jogín či jogínka již podložku na cvičení má, co třeba se porozhlédnout po lehčí, cestovní podložce, která se snadno složí i do batohu? Podložku lze s sebou vzít třeba na dovolenou, do lesa nebo do oblíbeného jógového studia, kde poslouží jako hygienický přehoz přes studiovou sdílenou podložku.

Jóga se dá cvičit kdekoliv a podložka je základní vybavení, které nesmí chybět. Představuje osobní prostor, kde se můžete úplně uvolnit.

Díky tomu, že spodní část podložky je vyrobený z přírodního kaučuku a vrchní část je z recyklovaných PET lahví, jsou podložky v souladu se zásady trvalé udržitelnosti.

 

perský koberec

 

 

  • Bloček na jógu

Bloček na jógu se hodí mít po ruce, ať už jste začátečníci nebo zkušení jogíni. Bloček slouží jako podpora a zároveň dokáže ulevit v náročnějších pozicích. Jeho používání není žádná ostuda, naopak. Právě díky protahování pomocí bločku můžete postupně posouvat flexibilitu vašeho těla a tím se dostávat do dál do pozic.

Korkové bločky jsou stejně jako korkové podložky vyrobené z přírodního korku. Jsou lehké a příjemné na dotek.

korkové bločky_1

  •  Jóga Wheel

Dokonalého protažení lze dosáhnout nejen v krkolomných ásánách, ale také za použití jóga wheel. Jde o kruh s pevnou dřevěnou konstrukcí, pomocí kterého si můžete perfektně protáhnout záda, ale dá se s ním také užít spoustu zábavy. Povrchu kruhu je korkový a zdobí ho oblíbené motivy mandal.

Joga wheel a korkový bloček lze pořídit i ve výhodně sady. Díky jednotnému korkovému designu budou skvěle ladit ke korkomatce, ale samozřejmě se mohou používat i s jiným typem jógových podložek.

joga wheel

  

  • Dárkový poukaz 

Rádi byste pod stromeček darovali kvalitní jógové vybavení, ale nejste si jisti motivem nebo typem? Nevadí! Pod stromeček můžete nadělit nenápadnou obálku, ve které bude ale ukrytá velká radost. Dárkový poukaz na libovolnou částku je zaručeným způsobem, jak udělat radost, i když zrovna nevíte, co přesně koupit.

 

dárkový poukaz

 

Pro více inspirace jukněte na www.aryama.cz

Přejeme krásné prožití svátků vánočních:)

 

Zpět do obchodu