4. Díl - Kam na jógu v Brně - Jóga v Brně

Po delší době jsme se vypravily na průzkum brněnských jógových studií. Zamířily jsme na jih, konkrétně do Juliánova do studia Jóga v Brně. Jaké to bylo? Čtěte dál!

 

Vzhledem k počasí a zdravotní indispozici jedné z nás jsme zvolily lekci s lákavým názvem Aroma jin jóga. Cvičení se podle popisku na webu studia mělo nést v pomalém meditativním duchu a prožitek měl být podpořen využitím aromaterapie. Znělo to slibně!

Už první seznámení se studiem Jóga v Brně bylo fajn. Moderní prostory recepce slouží nejen k odložení obuvi, ale můžete zde také vyzkoušet jógamatky k prodeji, začíst se do tematických knížek, které si odsud můžete také odnést domů či doplnit tekutiny před nebo po cvičení. 

 

studio Jóga v Brně

                                                                                       Příjemný prostor jógového sálu

 

Trošku netradičně je řešená dispozice cvičeních sálů a toalety, ale majitelka si i s nezvyklým prostorem pro jógové studio poradila a vše je velmi vkusně a citlivě zařízeno a rozhodně ani v nejmenším nevadí to, že do jednoho ze sálů se vstupuje přes chodbu bytového domu.

Naše lekce probíhala sále č. 1, který byl, i vzhledem k pozdní hodině a tropickému počasí venku, zcela naplněný. Zpočátku jsem měla obavu, jak to v té místnosti všichni zvládneme udýchat a nepobít se, ale lekce jógy plynule v tak pozvolném tempu, že byl vždy čas na to uzpůsobit pozici tak, aby byla pohodlná a zároveň nijak neomezovala souseda na vedlejší jógamatce.

Osobně musím říct, že cvičební prostor na mně působil velmi sympaticky a uvolnění mysli při cvičení šlo téměř samo. Největší zásluhu na tom samozřejmě měla sympatická lektorka Eliška, která nás po celou dobu provázela svým příjemným hlasem, ale i využití esenciálního oleje, který místnost po celou dobu cvičení provoňoval jemnou dřevitou vůní. 

 

joginky ve studiu Jóga v brně

Lektorky studia Jóga v Brně

 

Eliška vždy kromě základní pozice nabízela i jednodušší či modifikované alternativy a proto si troufám říct, že tato lekce je opravdu vhodná pro všechny. Kromě zlepšení flexibility těla se můžete těšit na to, že z lekce budete odcházet příjemně uvolnění a s širokým úsměvem na rtech.

Já i Zuzka jsem si cvičení s příjemným protahování opravdu užily, a proto můžete jógové studio Jóga v Brně doporučit k vyzkoušení i vám. My jsme tam určitě nebyly naposledy!

 

 

Kde studio najdete?

Škroupova 16, Brno

Rozvrh lekcí a další informace naleznete zde:

https://jogavbrne.cz/

Zpět do obchodu